Axxerion heeft voor 5e keer een van de FD Gazellen gewonnen! Hiermee horen wij opnieuw tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De awards worden uitgedeeld door Het Financieele Dagblad, onderdeel van FD Mediagroep.
FD Gazellen viert een lustrumjaar: de prestigieuze prijzen worden dit jaar voor de 15e keer uitgereikt. Om relevant te blijven, zijn de criteria aangescherpt. Zo is de ondergrens voor deelname verhoogd en worden ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking.

Axxerion heeft de afgelopen drie jaar een sterke groei gerealiseerd in zowel omzet, bedrijfsresultaat, personeelsgroei en klantportefeuille.

Uitbreiden nationale en internationale groei

“De award is een mooie bevestiging van ons succes! Het afgelopen jaar stond in het teken van een sterke groei, zowel nationaal als internationaal. Het jaar 2019 zal vooral in het teken staan van het verder uitbouwen van ons partnernetwerk en de integratie met O’Prognose. Wij hebben de ambitie om in 2020 marktleider te zijn op het gebied van cloud-gebaseerde oplossingen voor vastgoed en facility management”, zegt Herman de Jonge, CEO van Axxerion.