Afgelopen maand is Axxerion partner geworden van het platform ‘Bouwstenen voor sociaal’.

Bouwstenen is een sector verbindend platform van en voor bestuurders, property managers, professionals en gebruikers in het maatschappelijk vastgoed. In Nederland is circa 83,5 miljoen m² maatschappelijk vastgoed aanwezig. Dit is meer dan alle kantoren en winkels bij elkaar. Er zijn veel thema’s die spelen in het maatschappelijk vastgoed zoals bezuinigingen, betere benutting, betere kwaliteit van de gebouwen en hoger maatschappelijk en financieel rendement.

Alle kennis over deze onderwerpen wordt gedeeld op dit platform. Bouwstenen staat voor het vinden van informatie, het verbinden van mensen en het verbeteren en ontwikkelen van alles wat betrekking heeft op de actuele thema’s.

Bovendien is Bouwstenen onafhankelijk en ondernemend. De VNG, PO-Raad, Aedes en Sociaal Werk Nederland hebben hun naam aan Bouwstenen verbonden en diverse andere landelijke werkende organisaties steunen het platform met raad en daad.

Axxerion kijkt er naar uit om actief een steentje bij te dragen aan dit netwerk van professionals. Tevens hopen wij mensen te kunnen informeren en enthousiasmeren over de mogelijkheden en voordelen van een passend softwaresysteem.

Innovaties samenbrengen met de praktijk, daar ligt onze kennis en kracht! Kijk voor meer informatie over Bouwstenen op www.bouwstenenvoorsociaal.nl