Danone Nutricia Research

Danone levert gezonde voeding in meer dan 130 landen producten verspreidt over 5 continenten. Danone is een “Fortune Global 500” bedrijf en heeft in Nederland bijna 2000 medewerkers, wereldwijd 100.000.

Het is mooi om te zien hoe iedereen zichtbaar profiteert van ons FMIS.

Rebecca de Klerck, Hospitality Manager

Hoe Danone Nutricia Research Axxerion gebruikt

Danone gebruikt Axxerion voor het reserveren van zalen en catering, KWIS-meldingen en het aanmelden van bezoekers en parkeerplaatsen. Ook wordt er gebruik gemaakt voor de module voor contractbeheer (leasecontracten, onderhoudscontracten voor het pand maar ook apparatuur in laboratoria). Via Axxerion worden hotelreserveringen gemaakt voor partners.

Waarom Danone Nutricia Research voor Axxerion kiest

Hospitality is heel belangrijk voor het R&D centrum van Danone. De vele verschillende gasten hebben uiteenlopende behoeftes. Software die aansluit bij deze serviceverlening is van groot belang. Een systeem wat mee kan groeien bleek belangrijk, evenals een webbased oplossing zodat iedereen altijd op de hoogte is.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer