Dorel Juvenile

Dorel Juvenile producent op het gebied van baby- en kinderartikelen. De merken van Dorel zijn Maxi-Cosi, Quinny, Bébé Confort, Safety 1st en Baby Art, die meer dan 100 landen wereldwijd worden verkocht. Er werken ruim 7000 mensen bij Dorel.

Het contractbeheer in het FMIS van Axxerion geeft ons rust en vertrouwen.

Miguel Marquez, Manager Facilities

Hoe Dorel Juvenile Axxerion gebruikt

Dorel maakt gebruik van de modules gebouwen, contracten, onderhoud en inventaris. Axxerion geeft de betreffende verantwoordelijken tijdig een seintje over wat er staat te gebeuren. Er worden werkorderplanningen met rapportages gebruikt om voortdurend het contractonderhoud te controleren. Bij de gebouwregistratie is het inventaris en de bijbehorende contracten ingevoerd.

Waarom Dorel Juvenile voor Axxerion kiest

Door de workflows is er constant zicht op het verloop van contracten. Hierdoor wordt op tijd beslist of een contract verlengd, aangepast of opgezegd moet worden. Dit geeft overzicht en bespaart geld. Na een uitgebreide tender sloot Axxerion het beste aan bij hun wensen en eisen. De prijs-kwaliteit verhouding bleek ook te kloppen.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer