Facilicom Group

Facilicom Group is een familiebedrijf en bestaat 50 jaar. Facilicom is gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten. Met ruim 32.000 medewerkers zijn ze werkzaam in Nederland, Belgiƫ, Verenigd Koninkrijk en Ierland en behoren tot de top 50 werkgevers in Nederland.

De historie van Facilicom en Axxerion zorgt voor positieve energie en mooie resultaten.

Rogier Verbeek, Directeur Klant & Markt

Hoe Facilicom Group Axxerion gebruikt

Facilicom zet Axxerion in als FMIS voor haar klanten. De modules inventaris, meldingen en reserveringen worden het meest gebruikt. Tevens wordt Axxerion ingezet om Publiek Private Samenwerking (PPS) projecten te beheren en monitoren. Inmiddels werken er indirect tientallen bedrijven met Axxerion.

Waarom Facilicom Group voor Axxerion kiest

Facilicom ging op zoek naar aanvullende software om haar processen en taken rondom maincontracting te borgen en managen. Door de uniformiteit kan Facilicom snel een FMIS voor haar klanten implementeren. Personeel is hierdoor ook flexibel inzetbaar. Facilicom zoekt telkens naar de meest innovatieve oplossing in de markt. De samenwerking is niet vanzelfsprekend, maar door de jarenlange samenwerking en vooruitstrevendheid is er nog steeds een mooie samenwerking.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer