Gelredome

Jaarlijks bezoeken ruim een miljoen mensen GelreDome. Er worden in dit evenementencomplex meer dan zestig grootschalige evenementen georganiseerd. Met haar verplaatsbare grasmat is GelreDome uiteraard ook thuisbasis van Vitesse.

Door de best practices oplossing van Axxerion konden wij direct aan de slag. Qua inrichting en interfaces waren er al logische keuzes gemaakt op basis van relevante praktijkervaringen.

Edwin de Heij, Facility Manager

Hoe Gelredome Axxerion gebruikt

Het Gelredome maakt gebruik van de modules contacten, gebouwbeheer, meldingen en inventaris. Ook is de module sleutelbeheer in gebruik genomen. Alle sloten, cilinders en sleutels liggen vast in het systeem met daaraan gekoppeld alle ruimtes van het stadion.

Waarom Gelredome voor Axxerion kiest

Door de flexibele workflows kon het proces rondom meldingen geoptimaliseerd worden. Nu ligt alle informatie overzichtelijk vast in één systeem. Hierdoor is er meer grip, inzicht en tijdwinst op verschillende gebieden.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer