Gemeente Culemborg

De gemeente Culemborg heeft bijna 30.000 inwoners. Zo'n 150 medewerkers werken dagelijks om Culemborg een energieke, veelzijdige en vooruitstrevende stad laten zijn.

Ik vind het knap hoe Axxerion haar product laagdrempelig en gebruiksvriendelijk implementeert en uitlegt. Dat schept vertrouwen naar ons als klant.

René Pichot du Plesis, werkzaam bij het accommodatieloket van de gemeente Culemborg

Hoe Gemeente Culemborg Axxerion gebruikt

Het accommodatieloket van de gemeente Culemborg vormt het centrale informatie- en servicepunt als het gaat om de beschikbaarheid en verhuur van onze accommodaties. De reserveringen komen bij de gemeente binnen via de balie of per telefoon. Het accommodatieloket registreert deze vervolgens via een eenmalige reservering of een periodieke reservering in Axxerion.

Waarom Gemeente Culemborg voor Axxerion kiest

De belangrijke processen en taken zijn met Axxerion voor iedereen inzichtelijk en beheersbaar. Ook is het externe reserveringsproces van de accommodaties naar een hoger plan getild. Ook vindt vanuit Axxerion een maandelijkse export van alle goedgekeurde reserveringen plaats zodat de financiële afdeling automatisch kan factureren aan de gebruikers en huurders. Dit is voor alle betrokkenen transparant en overzichtelijk.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer