Gemeente Tilburg

De Gemeente Tilburg is een moderne, vernieuwende organisatie met ruim 1800 FTE.

De flexibele dashboards geven onze stuurinformatie compact en treffend weer.

Frans van Broekhoven, Senior Applicatiebeheerder

Hoe Gemeente Tilburg Axxerion gebruikt

Met behulp van Axxerion worden de honderden vastgoedobjecten beheerd en onderhouden. Vanuit het meerjarenonderhoudsplan worden onderhoudsactiviteiten uitgevoerd en bijgehouden. Er is een koppeling met het ERP systeem gemaakt om gegevens uit te wisselen. Ook is er een module ingericht voor brandveiligheid. Dit behelst twee facetten: een check op verplichte objectdocumenten zoals certificaten en onderhoudsrapporten en het beheer van periodieke onderhoudsplannen om de geldigheid van deze documenten te garanderen. Vanuit het systeem zijn er automatische signaleringsfuncties die op tijd aangeven welke actie er moet worden ondernomen. Ook huurcontracten kunnen op deze manier bewaakt worden.

Waarom Gemeente Tilburg voor Axxerion kiest

De flexibiliteit van het systeem heeft er voor gezorgd dat het een solide en compleet systeem is. Regelmatig worden er functionaliteiten toegevoegd. De stuurinformatie wordt treffend weergegeven waardoor er altijd overzicht is.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer