KNVB

De KNVB is een begrip in Nederland, als grootste sportbond met ruim 1,2 miljoen leden en meer dan 500 medewerkers.

De no-nonsense cultuur van Axxerion spreekt ons enorm aan. Axxerion heeft waardevolle kennis en ervaring in huis waar we blind op vertrouwen.

Rob Kocken, Kit Manager

Hoe KNVB Axxerion gebruikt

De KNVB automatiseerde met hulp van Axxerion al haar facilitaire processen. Hierdoor zijn de ordners overbodig en hangen niet overal nog plannen die uit Excel kwamen. Bezoekersregistratie, het reserveren van vergaderruimtes (inclusief catering) is via intranet beschikbaar. Ook modules zoals contractbeheer, meldingen en onderhoud worden gebruikt.

Waarom KNVB voor Axxerion kiest

De snelheid van Axxerion, de variabele opbouw en de focus op facilitaire processen waren voor KNVB de belangrijkste toegevoegde waarde. Dankzij de software wordt overzichtelijk, snel en kostenbesparend gewerkt. Heldere dashboards zorgen steeds voor realtime overzicht waarop we snel beslissingen kunnen nemen.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer