Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Bijvoorbeeld mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats, slachtoffers van huiselijk geweld of iemand die op meerdere gebieden ondersteuning nodig heeft. Bij Kwintes werken 1700 mensen, 120 stagiaires en 350 vrijwilligers.

Met behulp van Axxerion kunnen wij eindelijk alles op één punt registreren.

Rienk Buter, Manager Vastgoed

Hoe Kwintes Axxerion gebruikt

Vanuit ruim 160 gebouwen wordt zorg verleend. Om het vastgoed te beheren wordt Axxerion ingezet. Een solide basisregistratie, inrichting van de database en verhuuradministratie zijn ondergebracht in de software. Ook het dagelijks onderhoud, de bezetting van panden, sleutelbeheer, brandpreventie en legionellabeheer zijn modules die ingezet worden.

Waarom Kwintes voor Axxerion kiest

Door actuele besluitvorming rondom scheiding tussen wonen en zorg, is een flexibel softwarepakket essentieel. Alles wordt op één punt geregistreerd. Hierdoor ervaren wij op onze de vele locaties geen problemen meer met onderhoudsvragen. De communicatie is verbeterd en ook de mobile apps waarop de Axxerion toepassingen staan zorgen voor overzicht.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer