Lumens

Lumens is een Eindhovense welzijnsorganisatie en richt zich met bijna 400 medewerkers op jongeren en kwetsbare groepen die hulp nodig hebben bij het deel uitmaken van onze maatschappij.

Met Axxerion werkt het proces van vraag en aanbod laagdrempelig en efficiënt.

Ilona Wassink, Facilitair medewerkster

Hoe Lumens Groep Axxerion gebruikt

Lumens is gestart met het centraliseren van haar bedrijfsprocessen. Met deze centralisatie verlopen deze processen meteen een stuk effefficiënter. De reserveringsmodule is doorgegroeid tot een online boekingssysteem. Dankzij de portal is altijd zicht op welke ruimtes in Eindhoven beschikbaar zijn en kunnen boekingen snel en eenvoudig worden afgehandeld.

Waarom Lumens Groep voor Axxerion kiest

De software van Axxerion zorgt ervoor dat vrijwilligers, partners en opdrachtgevers in een systeem kunnen samenwerken. Als ondernemende non-profitorganisatie heeft Lumens behoefte aan een flexibel systeem dat als het ware meebeweegt met hun interne en externe processen.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer