Outsmart

OutSmart is een internationaal windenergiebedrijf met meer dan 50 medewerkers. Klanten van OutSmart bevinden zich over de hele wereld

Met Axxerion hebben wij software gevonden die met ons kan meegroeien en een goede prijs-kwaliteit verhouding heeft.

Dennis Schiricke, Directeur

Hoe Outsmart Axxerion gebruikt

OutSmart beheert de gehele levensloop van een windturbine of windpark. In Axxerion is een kennisbank gecreëerd voor foutmeldingen en storingen. Er wordt gebruik gemaakt van de modules meldingen, contracten, inventaris, en onderhoud. Deze modules zijn speciaal voor OutSmart toegespitst op windmolens. Zo ontwikelde Axxerion een app voor inspecties, voor zowel online als offline gebruik.

Waarom Outsmart voor Axxerion kiest

OutSmart heeft overzicht doordat alle onderdelen van de windturbines zijn vastgelegd tot in het kleinste detail, daarnaast zijn de modules volledig met elkaar geïntegreerd waardoor informatie maar een keer opgeslagen hoeft te worden. Onderhoud aan windturbines gaat gemoeid met allerlei zaken in relatie tot veiligheid en healthcare. Elke inspectie wordt geregistreerd en gecontroleerd. Door de flexibele workflows houden we regie en overzicht over alle stappen die genomen worden.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer