Q-Park

Q-Park is een internationale parkeerorganisatie en biedt parkeeroplossingen op strategische locaties in 10 landen. Met bijna 900.000 parkeerplaatsen en 2.500 medewerkers hebben ze een sterke marktpositie.

Door onze vastgoed processen uit te besteden aan Axxerion besparen we kosten. Ook kunnen we beter toezicht houden en bijsturen indien nodig.

Boudewijn Nols, Corporate Manager Real Estate

Hoe Q-Park Axxerion gebruikt

Naast de modules gebouwen, inventaris, onderhoud (MJOP) en contracten maakt Q-Park intensief gebruik van de Meldingen workflow binnen Axxerion. De software is afgestemd op de werkwijze en rollen die binnen Q-Park gelden. Ook kan er over meerdere MVO prestatie indicatoren gerapporteerd worden.

Waarom Q-Park voor Axxerion kiest

Q-Park is een internationale organisatie. Na een geslaagde implementatie in Nederland maken intussen ook Duitsland, Frankrijk en andere landen gebruik van het systeem. Samenwerken in hetzelfde systeem, in je eigen taal is een grote pré. Doordat de werkprocessen op vastgoed- en facilitair vlak kunnen worden aangepast, sluit het systeem naadloos aan.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer