RDW

De RDW is een publieke dienstverlener in de mobiliteitssector en werkt met ruim 1500 medewerkers vanuit diverse locaties.

Het FMIS van Axxerion is modern, veelzijdig, betrouwbaar en overzichtelijk.

Bert Koning, Unitmanager Informatie en Archief management

Hoe RDW Axxerion gebruikt

RDW maakt van veel modules gebruik zoals gebouwbeheer met AutoCAD-integratie, sleutelbeheer, contracten, reserveringen en meldingen en een module voor Product Diensten Catalogus (PDC). Voor het verkleinen van haar ‘carbon footprint’ is er een verbruiksmodule ontwikkeld voor het meten, beheren en rapporteren van de uitstoot. Dit volgens The Greenhouse Gas Protocol: een wereldwijde standaard.

Waarom RDW voor Axxerion kiest

RDW wil een CO2-neutrale organisatie zijn, en dat gaat niet zonder de relevante stuurinformatie. Deze wordt uit Axxerion gehaald. Op dit moment worden alweer volgende stappen genomen: het efficiënter stroomlijnen van de input zodat de energieleverancier, leasemaatschappij en afvalverwerker door een koppeling vanuit hun systeem het verbruik kunnen importeren in Axxerion. Meten is weten…

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer