Viva! Zorggroep

ViVa! Zorggroep levert met ruim 4000 gemotiveerde medewerkers professionele zorg in de omgeving Kennemerland, Zaanstreek-Waterland en Noord-Holland Noord.

Wij ervaren Axxerion als een zeer compleet en toegankelijk systeem. De consultants van Axxerion zijn pro-actief en stellen veel vragen. Hierdoor wordt vooraf voorzien waar je tegenaan zou kunnen lopen en daarmee voorkomen.

Barry Verkissen, inkoper bij ViVa! Zorggroep

Hoe Viva! Zorggroep Axxerion gebruikt

Met Axxerion worden alle meldingen centraal georganiseerd via één meldpunt. Ook wordt er gebruik gemaakt van contracten, reserveringen en inkoop. Met zoveel mogelijk leveranciers zijn webshopkoppelingen gerealiseerd.

Waarom Viva! Zorggroep voor Axxerion kiest

Viva breidt telkens uit met meer functionaliteiten. Door de best practice oplossing zijn veel standaard modules in gebruik genomen, maar voor specifieke wensen zijn projecten opgestart en succesvol afgerond. Het procesmatige werken, transparantie en de klantgerichte inrichting zijn de voordelen voor Viva.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer