VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is een toonaangevend Nederlands bedrijf dat vaste, mobiele en geïntegreerde communicatie- en entertainmentdiensten levert aan consumenten en bedrijven. VodafoneZiggo is een joint venture van Liberty Global, het grootste internationale tv en breedbandinternet bedrijf, en Vodafone Group, een van 's werelds grootste telecommunicatiebedrijven.

Met Axxerion hebben wij een belangrijk middel in huis om alle meldingen gestructureerd af te handelen, bij al onze vestigingen in Nederland.

René Funken, Senior Site Specialist

Hoe VodafoneZiggo Axxerion gebruikt

VodafoneZiggo is na een grondig selectieproces jaren geleden gestart met de modules voor meldingen en reserveringen voor de servicedesk. Daarna werden stap voor stap overige modules geïmplementeerd. Ook Liberty Global is inmiddels aangesloten op Axxerion. Met verschillende fusies blijven Axxerion en VodafoneZiggo zich verder ontwikkelen in de dynamische markt.

Waarom VodafoneZiggo voor Axxerion kiest

Meertaligheid, flexibiliteit en gebruiksgemak zijn sleutelwoorden voor het gebruik door VodafoneZiggo. Medewerkers kunnen moeiteloos hun eigen scherm inrichten zonder dat technische kennis vereist is. Grotere aanpassingen worden door eigen medewerkers uitgevoerd, die zelfredzaam zijn door het volgen van cursussen.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer