VolkerRail

Met ongeveer 1100 medewerkers werkt VolkerRail vanuit vestigingen door het hele land aan de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de openbare en industriële infrastructuur.

Als ik aan Axxerion denk komt er één woord direct in me op: ontzorging!

Dennis Staakman, Facilitair Manager

Hoe VolkerRail Axxerion gebruikt

Axxerion wordt gebruikt als Staakman IT-oplossing voor de servicedesk. Hierdoor wordt het proces rondom de afhandeling van klachten, wensen, informatieverzoeken en storingen (KWIS) gestroomlijnd. De reserveringenmodule is via een koppeling op intranet voor iedereen toegankelijk.

Waarom VolkerRail voor Axxerion kiest

VolkerRail zocht een applicatie waar ze op technisch vlak geen omkijken naar zouden hebben. Het KWIS proces moest efficiënter en dit is met behulp van Axxerion gelukt. De koppeling met intranet zorgt ervoor dat de receptie en het secretariaat geen tussenkomst meer nodig hebben voor reserveringen.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer