Waterschap Rivierenland

Waterschap Rivierenland is een overheidsorganisatie en zorgt voor het waterbeheer in het rivierengebied. Met ongeveer 700 medewerkers beheert het Waterschap 201.000 hectare aan werkgebied, waar 38 gemeenten deel van uitmaken en in totaal bijna 1 miljoen mensen wonen.

De begeleiding van de implementatie was perfect. Het contact met Axxerion is oprecht en er wordt echt met ons meegedacht. Inhoudelijke argumenten om te kiezen voor software zijn uiteraard belangrijk, maar het gaat ook om de klik met je leverancier.

Arjen de Boer, Teamleider Applicatiebeheer

Hoe Waterschap Rivierenland Axxerion gebruikt

Waterschap Rivierenland werkt met de modules voor klachten, wensen, informatieverzoeken, storingen (KWIS), meldingen rondom inkoop, aanbestedingen en catering. Dit werkt allemaal via intranet. Ook werkorders en autoreserveringen zijn af te handelen en te beheren via intranet. Tevens is Axxerion gekoppeld aan de personeelsadministratie, bij de instroom of uitstroom wordt automatisch een proces gestart.

Waarom Waterschap Rivierenland voor Axxerion kiest

De vele procedures, werkprocessen en werkzaamheden worden door middel van workflows perfect gemanaged. De kosten voor de software zijn overzichtelijk en het implementatietraject is toepasbaar voor gefaseerd invoeren.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer