Yarden

Yarden is een uitvaartorganisatie met bijna 1 miljoen leden. Met 200 vrijwilligers, ruim 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland zit Yarden altijd in de buurt. Yarden is de enige organisatie met een Gouden Oor Erkenning.

Axxerion roept positieve reacties op binnen onze organisatie, er is een breed draagvlak.

Arjen de Haas, Manager Front Office

Hoe Yarden Axxerion gebruikt

Yarden werkt met een servicedesk voor meldingen die betrekking hebben op storingen, klachten en wensen van de gebouwen. Werkorders worden direct gegenereerd vanuit het systeem. Ook de projectenmodule en wagenparkbeheer wordt gebruikt. Leveranciers hebben zelfstandig toegang tot het systeem. Yarden bepaalt welke rechten de mensen hebben. Het beheren en monitoren van meerjarenonderhoudsplannen is een belangrijke toevoeging.

Waarom Yarden voor Axxerion kiest

Met Axxerion is er volledig inzicht ten aanzien van de verschillende financiƫle ontwikkelingen binnen alle lopende projecten en vastgoed zaken. Yarden blijft uitbreiden met modules en functionaliteiten. De software groeit mee met de organisatie en past zich aan. Hierdoor is er een breed draagvlak onder de gebruikers.

Hoe andere klanten Axxerion gebruiken

Facility management

Maak betere managementbeslissingen op basis van optimaal inzicht, bespaar kosten en breng uw hospitality naar het volgende niveau.

Lees meer

Property management

Manage de belangen van uw stakeholders met real-time informatie over alle gebouwen. Verhoog rendement en comfort voor pandeigenaren en huurders.

Lees meer