Financieel management

Dankzij onze financiële module bent u in controle van uw financiële huishouding. Uw complete boekhouding kunt u in Axxerion onder brengen. U kunt meerdere administraties voeren en meerdere budgetten beheren.

Lees meer

financieel-management-detail
Key features

 

Inkoopfacturen digitaliseren

U kunt inkoopfacturen invoeren of dit door leveranciers zelf laten doen. Door geavanceerde workflows blijven facturen niet meer op afdelingen slingeren. Het systeem stuurt ze direct door aan diegene die ze moet goedkeuren.

Verkoopfacturen versturen

Verkoopfacturen worden gegenereerd via de contractenmodule. Ze kunnen ook geïndexeerd worden. Na goedkeuring wordt de factuur als PDF per e-mail verstuurd. Met workflow krijgt u tijdig melding in geval van betalingsachterstand.

Wisselkoers en BTW

Geldbedragen worden in lokale valuta ingevoerd en automatisch omgezet op basis van wisselkoersen. Historische wisselkoersen worden bewaard. Tevens kunnen verschillende percentages van BTW tarieven ingevoerd worden.

De begeleiding van de implementatie was perfect. Het contact met Axxerion is oprecht en er wordt echt met ons meegedacht. Inhoudelijke argumenten om te kiezen voor software zijn uiteraard belangrijk, maar het gaat ook om de klik met je leverancier.

Arjen de Boer

Teamleider Applicatiebeheer at Waterschap Rivierenland

Bekijk case

Betalingen

U kunt bankafschriften inboeken, betalingen voor facturen registreren en een ClieOp-bestand aanmaken voor elektronische betalingen. U kunt eenn betaling aan meerdere facturen koppelen of meerdere betalingen aan één factuur.

Balans en V & W rekening

Een verlies- en winstrekening kan op basis van de omzet en kosten worden opgesteld. Eindbedragen van een grootboekrekening kunnen automatisch worden doorgeschoven naar de openingsbalans. Als alle rekeningen, kas- en bankmutaties verwerkt zijn kunt u een balans laten opstellen.

Integratie financieel systeem

U kunt Axxerion aan vele systemen koppelen, waaronder uw financiele systeem. Met behulp van een integratie wordt uw financiele systeem vanuit Axxerion gevoed met alle benodigde informatie.

Met de juiste inzichten worden processen efficiënter

Dat is niet alles

Organiseer de basis

Ruimtes, contracten, inventaris of parkeerplaatsen. Eén overzichtelijke plek voor alles dat ertoe doet.

Structureer processen

Beheer uw processen met efficiënt geautomatiseerde workflows.

Optimaliseer en verbeter

Maak de juiste beslissingen op basis van real-time inzicht in relevante informatie.

 • Bobby van ter Beek

  Consultant

  Bobby van ter Beek, Consultant

 • Boy Navest

  Accountmanager

  Boy Navest, Accountmanager

 • Evy Broeders

  Office Manager

  Evy Broeders, Office Manager

Neem contact op

Vul hieronder uw contactinformatie in voor het plannen van een demo. Belt of mailt u liever? Neem dan contact met ons op via verkoop@axxerion.com of +31 2647 42420.