Financieel beheer

De financiële module geeft u de controle over uw financiële huishouding. U kunt meerdere administraties uitvoeren en meerdere budgetten beheren.

Lees meer

financieel-beheer-detail
Key features

 

Verhuur facturen genereren

Verhuur facturen worden gegenereerd op basis van informatie uit de contractenmodule. Na goedkeuring kan deze per e-mail of post worden verstuurd. In geval van betalingsachterstanden geeft workflow tijdig een seintje.

Inkoopfacturen digitaliseren

U kunt inkoopfacturen zelf invoeren of dit door de leveranciers laten doen. De geavanceerde workflows zorgen ervoor dat facturen niet blijven slingeren, maar tijdig worden doorgestuurd naar degene die ze moet goedkeuren.

Betalingen

Bankafschriften inboeken, betalingen voor facturen registreren en een ClieOp-bestand aanmaken voor elektronische betalingen. Het mogelijk om één betaling aan meerdere facturen te koppelen of meerdere betalingen aan één factuur.

Met behulp van Axxerion kunnen wij eindelijk alles op één punt registreren.

Rienk Buter

Manager Vastgoed at Kwintes

Bekijk case

Balansoverzichten

Stel uw verlies- en winstrekening op basis van basis van omzet en kosten die geboekt zijn op. Eindbedragen van grootboekrekeningen kunnen automatisch worden doorgeschoven naar de openingsbalans. Nadat alle mutaties verwerkt zijn kunt u een balans laten opstellen.

Integratie financieel systeem

Het is mogelijk om Axxerion vele systemen te koppelen, waaronder uw financiele systeem. Door een integratie uit te voeren wordt uw financiële systeem vanuit Axxerion gevoed met alle benodigde informatie.

Wisselkoers en BTW

Geldbedragen worden in lokale valuta ingevoerd en automatisch omgezet op basis van wisselkoersen. Historische wisselkoersen kunnen bewaard worden en er kunnen verschillende percentages van BTW tarieven ingevoerd worden.

Wanneer de basis staat kunnen gaat er een wereld van mogelijkheden open

Dat is niet alles

Organiseer de basis

Alle informatie over uw gebouwen en afspraken met eigenaren, huurders en uitvoerders georganiseerd op een plek.

Structureer

Beheer de processen rondom uw relaties en gebouwen met efficiënte workflows.

Optimaliseer en verbeter

Maak de juiste beslissingen op basis van real-time inzicht in relevante informatie.

 • Frits Fokker

  Projectmanager

  Frits Fokker, Projectmanager

 • Hans Verschuren

  Commercieel Manager

  Hans Verschuren, Commercieel Manager

 • Sonja van Alst-Milder

  Pre-sales consultant

  Sonja van Alst-Milder, Pre-sales consultant

Neem contact op

Vul hieronder uw contactinformatie in voor het plannen van een demo. Belt of mailt u liever? Neem dan contact met ons op via verkoop@axxerion.com of +31 2647 42420.