Huur prolongatie

Met behulp van Axxerion bent u in staat tijdig de juiste huurcontracten te verlengen en facturen aan uw huurders te genereren en versturen.

Lees meer

huur-prolongatie2-detail
Key features

 

Contractverplichtingen

Het genereren van de facturen gebeurt aan de hand van de contractverplichtingen vastgelegd in de module contracten. Met behulp van factuurruns bent u in staat periodiek gestructureerd facturen te genereren.

Herinneringen en aanmaningen

Met behulp van de workflow facturen heeft u inzicht in de status van alle facturen. Hierdoor is er ook inzicht in de factureren met een betalingsachterstand. Axxerion helpt u met het tijdig en geautomatiseerd versturen van herinneringen en aanmaningen.

Wij ervaren Axxerion als een zeer compleet en toegankelijk systeem. De consultants van Axxerion zijn pro-actief en stellen veel vragen. Hierdoor wordt vooraf voorzien waar je tegenaan zou kunnen lopen en daarmee worden problemen voorkomen.

Barry Verkissen

Inkoper bij ViVa! Zorggroep at Viva! Zorggroep

Bekijk case

Betalingsregelingen

Betalingsregelingen met uw huurders kunnen in Axxerion worden vastgelegd. HIermee heeft u altijd inzicht in de afspraken die u met uw huurders heeft.

Verwerken betaling

Met de contractinformatie van waaruit de factuur is gegenereerd, kan een betaling direct worden verwerkt en geboekt op de juiste kostenplaats en grootboekrekening. Van contractbeheer tot financiële afhandeling is in Axxerion geborgd.

Wanneer de basis staat kunnen gaat er een wereld van mogelijkheden open

Dat is niet alles

Organiseer de basis

Alle informatie over uw gebouwen en afspraken met eigenaren, huurders en uitvoerders georganiseerd op een plek.

Structureer

Beheer de processen rondom uw relaties en gebouwen met efficiënte workflows.

Optimaliseer en verbeter

Maak de juiste beslissingen op basis van real-time inzicht in relevante informatie.

 • Jan van Rabenswaaij

  Accountmanager

  Jan van Rabenswaaij, Accountmanager

 • Rob van Gemert

  Accountmanager

  Rob van Gemert, Accountmanager

 • William Janssen

  Consultant

  William Janssen, Consultant

Neem contact op

Vul hieronder uw contactinformatie in voor het plannen van een demo. Belt of mailt u liever? Neem dan contact met ons op via verkoop@axxerion.com of +31 2647 42420.