Embrace chaos and provide structure

Sinds 2004

50+

Getalenteerde werknemers

400+

Klanten

18

Landen

Over ons

Geschiedschrijver Henry Adams zei eens: ‘Chaos is de wet van de natuur. Structuur de droom van de mens.’ Met andere woorden, het is onrealistisch om alles onder controle te hebben. Wij structureren het essentiële voor onze klanten zodat zij kunnen genieten van de chaos om hen heen.

Onze cultuur

Humor, plezier in ons werk, een platte organisatiestructuur en een open bedrijfscultuur zorgen mede voor de snelle groei van Axxerion. Wij kennen wel onze grenzen en we doen waar we goed in zijn. Een van de redenen dat Axxerion elk jaar weer in de prijzen valt. Zie hieronder een kleine greep uit de awards die we de afgelopen jaren gewonnen hebben.

Axxerion is nu onderdeel van Spacewell

In januari 2019 werden wij onderdeel van MCS Solutions, een dochteronderneming van Nemetschek. De voor u bekende Axxerion en O-Prognose producten vallen voortaan onder de organisatienaam Spacewell. Lees hier meer

Awards

Werken bij ons

Wij zijn op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Ga naar Spacewell.com voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Lees meer

Partners

Wij danken onze groei mede aan solide samenwerkingen. We zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe partners.

Lees meer

Neem contact op

Vul hieronder uw contactinformatie in en we nemen zsm contact met u op. Belt of mailt u liever? Neem dan contact met ons op via verkoop@axxerion.com of +31 2647 42420.