Partners

Wij werken samen met diverse nationale en internationale partners en resellers.

Internationale resellers

Axxerion resellers verkopen en implementeren onze software wereldwijd. Met ons internationale partnerprogramma ondersteunen wij onze partners in de sales, ontwikkeling, marketing en het implementeren van onze oplossingen. Onze resellers zijn Axxerion USA, Incatec Solutions, Axxerion Belgie en Unima 2000.

Onze partners implementeren onze oplossingen, zowel specifiek als generiek in diverse marktsegmenten. Onze implementatie partners zijn:

Schoolfacility: Voor het inrichten van Axxerion als FMIS in het onderwijs.
Geotax: Voor de inrichting van Axxerion als vastgoedbeheer bij gemeenten.

Voor de snelgroeiende FMIS en property management markt zijn wij op zoek naar implementatiepartners die onze oplossing bij hun eigen en onze klanten kunnen implementeren.

Axxerion levert de meest uitbreide oplossingen voor het beheren van uw facilitaire en vastgoed processen. Maar vanzelfsprekend kunnen ook wij niet alles. We werken daarom samen met andere toonaangevende technologieleveranciers om de integratie tussen verschillende technologieën mogelijk te maken.

Voorbeelden:

  • Hydrologic: Specifiek voor hoogwaterproblematiek bij waterschappen hebben Axxerion en Hydrologic de handen ineen geslagen.
  • Mapiq: Mapiq helpt mensen om slimmer te werken en het kantoor efficiënt te gebruiken, met een app.
  • The Office App: Combineert Facilities en Services in een app.
  • Simaxx: Verzamelen van en sturen op gebouw-gebonden informatie.
  • Polymedia-europe: Schermen bij vergaderzalen

Axxerion heeft zeer flexibele oplossingen voor facilitair management en vastgoed beheer. Onze consultants adviseren u bij het vormgeven, inrichten en implementeren van uw processen. Op specifieke gebieden of in specifieke branches werken wij hierbij samen met partners die kennis hebben van een specifiek kennisgebied of specifieke markt. Wij werken onder andere samen met:

  • Raderadvies: Voor het opstellen van MJOP en technisch vastgoedbeheer.
  • Realcon: Advies voor property managers op het snijvlak van IT en processen.

Partner worden?

Wij staan open voor uitbreiding van ons netwerk en nieuwe vormen van samenwerking. Indien u geïnteresseerd in de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via verkoop@axxerion.com of +31 2647 42420.