Werken bij Axxerion

Onze cultuur

Bij Axxerion hebben we geen ingewikkelde bedrijfsstructuren. Humor, plezier in het werk en professionaliteit gaan wat ons betreft altijd samen. We zijn eerlijk en direct, wat zorgt voor een open bedrijfscultuur. Axxerion groeit razendsnel en daarom zijn we altijd op zoek naar leuke collega’s.

 

Ook werken bij Axxerion?

Ga naar Spacewell.com voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Waar we voor staan

Team spirit
We werken veel in teamverband, waarbij wederzijds vertrouwen en open communicatie cruciaal is. Ons succes hebben we te danken aan onze mensen. Loyaliteit hebben we daarom hoog in het vaandel.

Open cultuur
Wij geloven dat openheid op de werkvloer leidt tot een betere werksfeer en betere dienstverlening. We verkopen misschien software, maar wij zijn gericht op mensen. Open communicatie tussen leidinggevenden en onze medewerkers wordt daarom zeer op prijs gesteld.

Software en mens
Zonder mensen geen software. Onze gebruikers bouwen een relatie op met onze software omdat zij deze dagelijks gebruiken. Wij willen dat deze relatie optimaal is: onze mensen zorgen daarvoor.

No Nonsense
Onze werkstijl is informeel. Communicatielijnen bij Axxerion zijn kort en wij spreken in duidelijke taal.

Plezier in het werk
Wie met plezier naar het werk gaat ervaart minder vaak druk en stress. Ons ziekteverzuim bewijst dat deze strategie klopt.

Onze grenzen kennen
Vanzelfsprekend luisteren we graag naar de wensen van onze klanten, maar we zijn eigenwijs genoeg om te zeggen als we het er niet mee eens zijn.

Wij zoeken op dit moment

 • Erik Brakkee

  Software architect

  Erik Brakkee, Software architect

 • Joey Waterschoot

  Software ontwikkelaar

  Joey Waterschoot, Software ontwikkelaar

 • Saskia Hoogakker

  Verkoop Binnendienst

  Saskia Hoogakker, Verkoop Binnendienst

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.