Werken bij ons

Onze cultuur

We hebben we geen ingewikkelde bedrijfsstructuren. Humor, plezier in het werk en professionaliteit gaan wat ons betreft altijd samen. We zijn eerlijk en direct, wat zorgt voor een open bedrijfscultuur. We groeien razendsnel en daarom zijn we altijd op zoek naar leuke collega’s.

Ga naar Spacewell.com voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Waar we voor staan

Team spirit
We werken veel in teamverband, waarbij wederzijds vertrouwen en open communicatie cruciaal is. Ons succes hebben we te danken aan onze mensen. Loyaliteit hebben we daarom hoog in het vaandel.

Open cultuur
Wij geloven dat openheid op de werkvloer leidt tot een betere werksfeer en betere dienstverlening. We verkopen misschien software, maar wij zijn gericht op mensen. Open communicatie tussen leidinggevenden en onze medewerkers wordt daarom zeer op prijs gesteld.

Software en mens
Zonder mensen geen software. Onze gebruikers bouwen een relatie op met onze software omdat zij deze dagelijks gebruiken. Wij willen dat deze relatie optimaal is: onze mensen zorgen daarvoor.

No Nonsense
Onze werkstijl is informeel. Communicatielijnen bij Axxerion zijn kort en wij spreken in duidelijke taal.

Plezier in het werk
Wie met plezier naar het werk gaat ervaart minder vaak druk en stress. Ons ziekteverzuim bewijst dat deze strategie klopt.

Onze grenzen kennen
Vanzelfsprekend luisteren we graag naar de wensen van onze klanten, maar we zijn eigenwijs genoeg om te zeggen als we het er niet mee eens zijn.

Ga naar Spacewell.com voor een overzicht van onze huidige vacatures.