Vacature: Accountmanager Relatiebeheer

Axxerion is een jong en sterk groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop, training en implementatie van een eigen webbased informatiesysteem. Ons systeem wordt o.a. ingezet op het gebied van Facility Management en Vastgoedbeheer.

Lees meer

Dankzij de flexibel in te richten workflows biedt het systeem ondersteuning aan grote en kleine organisaties zoals banken, overheden, zorginstellingen en zakelijke dienstverleners. Ons team bestaat uit hoger opgeleide, enthousiaste mensen. Korte lijnen in de organisatie zorgen ervoor dat er nauw wordt samengewerkt en dat er een prettige informele werksfeer heerst. 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur):

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Relatiebeheer, verder afgekort tot Accountmanager, ben je de sparringspartner bij onze klant over de brede bedrijfsvoering. Je bewaakt de relatie met de bestaande klanten. Door het achterhalen van de juiste klantbehoefte en de juiste vertaling daarvan, probeer je de relatie verder uit te bouwen. Hoewel de functie een zelfstandig karakter heeft, ben je ook onderdeel van het team Marketing & Sales. Je pakt hierin een enthousiasmerende rol. Je bent daarnaast ook direct betrokken bij de closing van de deal met de nieuwe klant.

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Affiniteit met IT/softwareKennis van generieke bedrijfsprocessen in organisaties
  • Kennis van facilitaire en vastgoed processen zijn hierbij een belangrijke pré
  • Sterke communicator op verschillende niveaus

Kom dan ons team versterken!

Wij bieden veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele sterk groeiende organisatie. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en natuurlijk bieden we jou een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, een mooi salaris en een interessante variabele beloning.

Stuur je sollicitatie voorzien van je CV naar Suzie van Altena, HR-manager, humanresources@axxerion.com  Vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 026-4742420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.