Vacature: Implementatie Consultant

Axxerion is een jong en sterk groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop, training en implementatie van een eigen webbased informatiesysteem. Ons systeem wordt o.a. ingezet op het gebied van Facility Management en Vastgoedbeheer.

Lees meer

Dankzij de flexibel in te richten workflows biedt ons systeem ondersteuning aan grote en kleine organisaties zoals banken, overheden, zorginstellingen en zakelijke dienstverleners. Ons team bestaat uit hoger opgeleide, enthousiaste mensen. Korte lijnen in de organisatie zorgen ervoor dat er nauw wordt samengewerkt en dat er een prettige informele werksfeer heerst.

Voor onze afdeling Consultancy op de locatie in Heteren zijn wij op zoek naar een fulltime (36-40 uur) implementatie consultant:

Wat ga je doen?

Als consultant definieer je, voordat je start met implementeren, in overleg met de klant de juiste vraag, zodat de overeengekomen oplossing voldoet aan het onderliggende probleem. Je bent hierbij in staat om de klant te sturen in de benodigde en gewenste richting. In overleg met de business consultant stel je een functioneel ontwerp op. Vervolgens ga je aan de slag om onze software klantspecifiek te configureren. Je geeft operationeel sturing en invulling aan alle werkzaamheden die nodig zijn om het implementatieplan succesvol uit te voeren. Afhankelijk van de situatie ben je afwisselend op ons kantoor in Heteren of op locatie bij onze klanten werkzaam.

We verwachten dat elke consultant projecten van beperktere omvang volledig zelfstandig kan uitvoeren. Bij complexere grotere projecten zullen consultants op basis van hun kennis en kunde worden ingezet op generieke business vraagstukken of op meer specialistisch technische inhoudelijke vlak. Bij deze projecten wordt dan in teams van consultants samengewerkt.

Word jij enthousiast van deze kernelementen in jouw baan?

 • De juiste klantvraag boven tafel krijgen
 • Werken met geavanceerde informatiesystemen
 • Grote affiniteit met het inrichten van bedrijfsprocessen
 • Zelfstandig beheren en uitvoeren van implementatietrajecten bij klanten
 • Een hoge mate van zelfstandigheid maar toch onderdeel zijn van een team
 • Projectmatig met klanten werken
 • Presenteren, communiceren en adviseren

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

 • Minimaal HBO diploma, bijvoorbeeld bedrijfskunde of bedrijfseconomie
 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Affiniteit met IT
 • Affiniteit met vastgoedmanagement is een sterke pré
 • Pragmatisch, doorzetter, analytisch sterk en oplossingsgericht

Kom dan ons team versterken!

Wij bieden veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele organisatie. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en natuurlijk bieden we jou een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je sollicitatie voorzien van je CV naar Suzie van Altena, HR-manager, humanresources@axxerion.com  Vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 026-4742420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.