Vacature: Front-end Engineer

Geen zin in steeds nieuwe projecten via detachering en dat eindeloze filerijden door het hele land? Wij heten je welkom in het Nederlandse ‘Silicon Valley’ waar Axxerion state of the art cloud software ontwikkelt.

Lees meer

Je zult je niet snel vervelen, want we richten ons op verschillende werkvelden waaronder facilitair management, onderhoudsmanagement, CRM, HRM, projectmanagement, financiën en duurzaamheid. Onze software wordt continu verbeterd, in nauwe samenwerking met meer dan 250 klanten in 14 landen. Onze locatie is gevestigd in het nieuwe Beta Accelerator gebouw op de High Tech Campus te midden van bossen, water, sportvelden, restaurants en andere high-tech bedrijven.

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij in verband met groei van onze organisatie op zoek naar een fulltime (36-40) Front-end Engineer:

Wat ga je doen?

Onze front-end engineer is verantwoordelijk is voor de technische kant van het front-end (de voorkant) van onze Axxerion software. Jij zorgt voor de verbinding tussen het design en de programmatuur die nodig is om de software te laten functioneren.

Je houdt je bezig met ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van het front-endgedeelte van onze software. Je focust op de technische aspecten, maar houd je ook met vraagstukken op het gebied van usability (gebruiksvriendelijkheid, UX) en toegankelijkheid. Je kunt moderne UI-frameworks en –technologieen integreren. Je zorgt voor een consistente gebruikerservaring op verschillende platforms.

Word jij enthousiast van deze kernelementen in jouw baan?

  • Werken in een team van zeer ervaren ontwikkelaars
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Hoge mate van zelfstandigheid maar toch onderdeel zijn van een team
  • Flexibele arbeidstijden en inspirerende werkomgeving
  • Werken met moderne en complexe technologie

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

  • Afgeronde technische WO/HBO opleiding
  • 2 jaar ervaring met Javascript UI-frameworks zoals Bootstrap, AngularJS of React
  • Affiniteit met visueel ontwerpen en vormgeven van gebruikservaring
  • Passie voor software ontwikkeling
  • Teamplayer, selfstarter, creatief

Kom dan ons team versterken!

Wij bieden een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele organisatie. We zijn een internationaal bedrijf met een solide klantenbasis die blijft groeien. Je werkt met een technisch interessant en innovatief product. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en natuurlijk bieden we jou een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je sollicitatie voorzien van je CV naar Suzie van Altena, HR-manager, humanresources@axxerion.com  Vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 026-4742420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.