Vacature: Software Engineer

Geen zin in steeds nieuwe projecten via detachering en dat eindeloze filerijden door het hele land? Wij heten je welkom in het Nederlandse ‘Silicon Valley’ waar Axxerion state of the art cloud software ontwikkelt.

Lees meer

Je zult je niet snel vervelen, want we richten ons op verschillende werkvelden waaronder facilitair management, onderhoudsmanagement, CRM, HRM, projectmanagement, financiën en duurzaamheid. Onze software wordt continu verbeterd, in nauwe samenwerking met meer dan 250 klanten in 14 landen. Onze locatie is gevestigd in het nieuwe Beta Accelerator gebouw op de High Tech Campus te midden van bossen, water, sportvelden, restaurants en andere high-tech bedrijven.

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij in verband met groei van onze organisatie op zoek naar een fulltime (36-40) software engineer :

Wat ga je doen?

Je ontwikkelt, schrijft, implementeert, test, verbetert en onderhoudt onze Axxerion software op basis van behoeften van de eindgebruiker. Als software engineer draag je verantwoordelijkheid voor het gehele proces van het omzetten van wensen, problemen of vragen naar concrete software-oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de ontwikkeling, de uitvoering en het onderhoud van software. Je gebruikt een systematische en gedisciplineerde aanpak. Vanaf het bepalen van de eisen tot aan de oplevering van de software speelt de software engineer een belangrijke rol.

Word jij enthousiast van deze kernelementen in jouw baan?

  • Werken in een team van zeer ervaren ontwikkelaars
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Hoge mate van zelfstandigheid maar toch onderdeel zijn van een team
  • Flexibele arbeidstijden en inspirerende werkomgeving
  • Verbeteren en uitbreiden Axxerion framework
  • Ontdekken en integreren nieuwe technologieën

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

  • Afgeronde technische WO/HBO opleiding
  • Ervaring met Java enterprise web development
  • Passie voor software ontwikkeling
  • Teamplayer, selfstarter, creatief

Kom dan ons team versterken!

Wij bieden een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele organisatie. We zijn een internationaal bedrijf met een solide klantenbasis die blijft groeien. Je werkt met een technisch interessant en innovatief product. Je krijgt ‘training on the job’ van de oorspronkelijke ontwikkelaars en doet zo ervaring op met user interface design, computer graphics, databases, web services en mobile interfaces. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en natuurlijk bieden we jou een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je sollicitatie voorzien van je CV naar Suzie van Altena, HR-manager, humanresources@axxerion.com  Vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 026-4742420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.