Vacature: Support Consultant

Axxerion is een jong en sterk groeiend bedrijf dat zich bezighoudt met de verkoop, training en implementatie van een eigen webbased informatiesysteem. Ons systeem wordt o.a. ingezet op het gebied van Facility Management en Vastgoedbeheer.

Lees meer

Dankzij de flexibel in te richten workflows biedt ons systeem ondersteuning aan grote en kleine organisaties zoals banken, overheden, zorginstellingen en zakelijke dienstverleners. Ons team bestaat uit hoger opgeleide, enthousiaste mensen. Korte lijnen in de organisatie zorgen ervoor dat er nauw wordt samengewerkt en dat er een prettige informele werksfeer heerst.

Voor onze afdeling Customer support op de locatie in Heteren zijn wij op zoek naar een fulltime (32-40 uur) support consultant:

Wat ga je doen?

Als Support Consultant word je ingezet voor het beantwoorden van functioneel inhoudelijk vragen van klanten, betreffende het product Axxerion. Aangezien Axxerion volledig webbased is, zijn dit over het algemeen geen technische vragen, maar functionele vragen en inrichtingsvraagstukken. De vragen komen binnen via telefoon, email en het eigen online Axxerion systeem. Dit houdt in dat je klanten telefonisch te woord staat, adviseert en informeert, problemen analyseert en oplost. Je werkt samen in een team met meerdere support consultants. Je bent dus zelfstandig maar ook in samenwerking met anderen bezig om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Je vervult een spilfunctie tussen klant, consultants en ontwikkelaars. De werkzaamheden worden uitgevoerd op ons kantoor in Heteren.

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

  • Beschikt over een HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving
  • Affiniteit heeft met informatiesystemen
  • Zich thuis voelt in een dienstverlenende rol
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en snel schakelt tussen verschillende niveaus
  • Altijd gaat voor kwaliteit en klantgerichtheid in de gekozen oplossingen
  • Zichzelf herkent in de beschrijving: een stressbestendige puzzelaar met een gestructureerde, proactieve en pragmatische werkhouding
  • Graag zelfstandig werkt maar ook een waardevolle teamspeler is

Kom dan ons team versterken!

Wij bieden veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele organisatie. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en natuurlijk bieden we jou een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je sollicitatie voorzien van je CV naar Suzie van Altena, HR-manager, humanresources@axxerion.com  Vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 026-4742420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.