Vacature: UX/UI-Designer

Geen zin in steeds nieuwe projecten via detachering en dat eindeloze filerijden door het hele land? Wij heten je welkom in het Nederlandse ‘Silicon Valley’ waar Axxerion state of the art cloud software ontwikkelt.

Lees meer

Je zult je niet snel vervelen, want we richten ons op verschillende werkvelden waaronder facilitair management, onderhoudsmanagement, CRM, HRM, projectmanagement, financiën en duurzaamheid. Onze software wordt continu verbeterd, in nauwe samenwerking met meer dan 250 klanten in 14 landen. Onze locatie is gevestigd in het nieuwe Beta Accelerator gebouw op de High Tech Campus te midden van bossen, water, sportvelden, restaurants en andere high-tech bedrijven.

Voor onze locatie in Eindhoven zijn wij in verband met groei van onze organisatie op zoek naar een fulltime (36-40) UX/UI-Designer:

Wat ga je doen?

Als UX/UI-designer ben je onderdeel van het Development Team in Eindhoven. In dit team ben jij dé specialist in het ontwerpen en creeeren van een waardevolle gebruikerservaring. Je onderzoekt de behoeftes en het gedrag van gebruikers en hebt hierbij veel contact met de afdeling consultancy in Heteren. Je bevindingen vertaal je in verbetering van onze interface en een optimale gebruikerservaring voor onze klanten.

In deze rol verwachten we zowel een UI bijdrage op het gebied van interface layout, interface design en interaction design. Je ontwerpt en implementeert de visuele richtlijnen.

Maar je houdt je je ook bezig met de User Experience. Je ontwerpt de wireframes dusdanig dat de klant op een logische wijze gebruik kan maken van Axxerion. Daarnaast ben je bezig met A/B testen en het bekijken van Google Analytics.

Word jij enthousiast van deze kernelementen in jouw baan?

  • Techniek combineren met analyse en grafisch design
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Hoge mate van zelfstandigheid maar toch onderdeel zijn van een team
  • Flexibele arbeidstijden en inspirerende werkomgeving
  • Werken met moderne en complexe technologie

Voldoe jij aan de volgende kenmerken?

  • Afgeronde technische WO/HBO opleiding
  • 2 jaar ervaring met Javascript UI-frameworks zoals Bootstrap, AngularJS of React
  • Affiniteit met visueel ontwerpen en vormgeven van gebruikservaring
  • Passie voor software ontwikkeling
  • Teamplayer, selfstarter, creatief

Kom dan ons team versterken!

Wij bieden een veelzijdige, uitdagende en zelfstandige functie binnen een informele organisatie. We zijn een internationaal bedrijf met een solide klantenbasis die blijft groeien. Je werkt met een technisch interessant en innovatief product. Je krijgt ‘training on the job’ van de oorspronkelijke ontwikkelaars en doet zo ervaring op met user interface design, computer graphics, databases, web services en mobile interfaces. Je krijgt alle ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en natuurlijk bieden we jou een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Stuur je sollicitatie voorzien van je CV naar Suzie van Altena, HR-manager, humanresources@axxerion.com  Vragen? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 026-4742420.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Heb je een vraag?

Vul hieronder je contactinformatie in en we bellen je z.s.m. terug. Liever bellen of mailen? Neem dan contact met ons op via humanresources@axxerion.com of +31 2647 42420.