Onze werkwijze

Samen met onze consultants ontwerpen wij de perfecte oplossing voor uw specifieke situatie. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Kennismaken

Wij zijn dan wel een tech bedrijf, maar wij geloven ook zeker in het menselijke aspect van zaken doen. Wij komen dan ook graag langs om kennis te maken en te bespreken waar uw uitdagingen liggen. Aan de hand van een presentatie en praktijkvoorbeelden laten we zien wat Axxerion voor u kan betekenen.

We maken samen een uitgebreide inventarisatie van uw situatie en brengen uw doelstellingen in kaart.

Wat moet er georganiseerd worden en wat zijn de belangrijkste processen om te automatiseren? Onze consultants vertalen niet alleen uw uitdagingen in concrete oplossingen, maar delen ook hun schat aan ervaringen en best practices.

Onze consultants zorgen voor een gestroomlijnde implementatie waarbij zij u begeleiden bij het maken van de benodigde keuzes. Dankzij de honderden klanten die u zijn voorgegaan sluit doorgaans 80% van uw behoefte aan op onze best practises. Hierdoor zijn wij in staat om de implementatietijd en inspanningen binnen uw organisatie aanzienlijk te beperken. Vanzelfsprekend maken wij uw medewerkers vertrouwd met onze software door middel van onze trainingen.

Ook na de implementatie blijven de lijnen kort. Wilt u iets wijzigen of heeft u ergens een vraag over? Onze support afdeling staat voor u klaar. U kunt bellen en mailen. U volgt de status van uw verzoek eenvoudig via ons online portal.

 • Hans Verschuren

  Commercieel Manager

  Hans Verschuren, Commercieel Manager

 • Erik Brakkee

  Software architect

  Erik Brakkee, Software architect

 • Frits Fokker

  Projectmanager

  Frits Fokker, Projectmanager

Neem contact op

Vul hieronder uw contactinformatie in en we nemen zsm contact met u op. Belt of mailt u liever? Neem dan contact met ons op via verkoop@axxerion.com of +31 2647 42420.