Axxerion en XXelerate hebben een samenwerking aangekondigd. Het doel van deze samenwerking is bedrijven te begeleiden, adviseren en ondersteunen met de implementatie van Axxerion.

XXelerate is een jonge onderneming met veel kennis, ervaring en een groot netwerk in de software branche. Om onze harde groei te ondersteunen, gaan we naast onze eigen inzet partnerships aan om de behoeften van onze klanten te vervullen.

Om de klant te helpen bij het implementeren van Axxerion als facility- of property management software, hebben XXelerate en Axxerion een partnership gesloten. Axxerion biedt de software en XXelerate neemt de implementatie voor haar rekening. Uiteraard blijft Axxerion ook zelf implementaties verzorgen. Volgens Herman de Jonge, CEO bij Axxerion, past de samenwerkingsovereenkomst in het profiel van Axxerion. “We zijn constant op zoek naar de beste dienstverlening rondom onze software. Het implementeren is een belangrijk onderdeel. Axxerion is innovatief en slim, de klanten moeten hier optimaal van kunnen profiteren. Een partner als XXelerate kan met haar brede kennis goed adviseren over processen van de klant en deze vervolgens optimaal inrichten.” Paul van Tol, oprichter en mede-eigenaar van XXelerate: “Wij zijn zeer enthousiast over dit partnership tussen XXelerate en Axxerion. De combinatie van de sterke software van Axxerion en de capaciteit, kennis en passie van XXelerate, komt ten goede aan de klanten van Axxerion.”

Over XXelerate

XXelerate is een nieuw bedrijf met jarenlange ervaring in de wereld van bedrijfssoftware en IT-dienstverlening. XXelerate levert een compleet portfolio aan diensten rond Axxerion waaronder advisering, implementatie en beheer. XXelerate consultants hebben uitgebreide en diepgaande kennis van Axxerion en zijn ervaren in het managen van complexe processen.

Klik ook gerust eens op de website van XXelerate voor meer informatie.